O nas

Ekipa

svecan-videz-natasa-kukovic-direktorica

Nataša Kukovič, direktorica

Poskrbela bom za korektnost v celotnem procesu izvedbe naročila, te sprejela v fizičnem salonu in jaz bom tvoja kontaktna oseba za vsa morebitna vprašanja, ki bi jih lahko imela na poti do svojega popolnega svečanega videza.

Silva Uršnik, Vodja zagotavljanja kakovosti

Poskrbela bom, da bodo izdelki, ki ti jih pošljemo, brezhibni, da boš lahko takoj uživala v njihovi uporabi. Izdala bom tudi račun za izveden nakup in ga skrbno arhivirala, dokler bo to potrebno.

Boštjan Kukovič, Vodja skladišča

Sprejel bom tvoje naročilo, ga obdelal in poskrbel, da bodo naročeni izdelki prišli pravočasno na cilj, ki ga boš izbrala. 

Poslanstvo

Vsem ženskam želim pokazati, da oblikovanje popolnega svečanega videza nikakor ni nekaj stresnega, ampak lahko v tem uživamo, ko ugotavljamo, kako svojo notranjo lepoto združiti še z zunanjostjo. Želim, da se zaveš, da si tudi ti popolna, ker je vsak popoln na svoj način. Popolna si, če se ti tako počutiš, ne, če ti to nekdo drug reče!

Vizija

Postala bom tista oseba, preko katere gre vsaka ženska, ki načrtuje posebno priložnost (krst, poroka, okrogli rojstni dan, …), saj ve, da ji bom pomagala, da bo resnično popolna.

Razvoj in cilji

Kot sem že omenila, sem oseba, ki verjame v spremembe in konstanten razvoj. 

Tako se bo razvijalo tudi moje podjetje in ta spletna trgovina. 

Na ravni spletne trgovine lahko v naslednjem letu pričakuješ:

  • Uvedbo linije dekorativne kozmetike, v kateri boš našla prav vse, kar bi lahko potrebovala, da boš na svečani priložnosti popolna.
  • Širitev zaloge, predvsem na področju nakita in drugih modnih dodatkov, seveda le svečanih.
  • Širitev programa svečanih oblek, da boš pri meni lahko kupila obleko za maturantski ples, valeto, kot gostja na poroki, družica, ali kot slavljenka na svojem Abrahamu.

V okviru celotne blagovne znamke pa v naslednjih 3 letih načrtujem naslednje projekte:

  • Izdelava spletnih strani za dogodke (tudi poročne spletne strani),
  • Postavite platforme ponudnikov za izvedbo svečanih priložnosti (npr. lokacije, glasbeniki, dekoraterji, …).
  • Razvoj organizacijske platforme za organizatorje dogodkov (poleg svečanih priložnosti tudi poslovni dogodki, sejmi, …).

Zadnji trije projekti bodo partnerski projekti v sodelovanju z različnimi slovenskimi podjetji. 

Razvoj projektov lahko spremljaš tukaj.

Vrednote

Svoje poslanstvo in vizijo bom ves čas izpopolnjevala, saj se tudi sama razvijam na svoji podjetniški poti. 

V življenju me žene predvsem razvoj, zavedam se, da so spremembe konstantne in nekaj dobrega. Najpomembneje mi je, da iz moje trgovine hodite nasmejane ženske in da sem jaz oseba, na katero se lahko zanesete, tudi, če samo za “babji čvek”. 

Obljubim ti, da bom pri svojem delu vedno spoštovala naslednja načela:

Moja temeljna filozofija je, da se vsak kdaj zmoti, da vsak kdaj naredi napako, ki navzven niti mogoče na prvo žogo ne izgleda kot napaka, ampak nepoštenost. Tega se pri meni ni treba bati, saj bom vsako svojo napako ali morebitno “šlamparijo” takoj priznala in popravila. Seveda ne misli, da se bo to kar dogajalo, asaj se trudim biti pri svojem delu 1000 % ali še več. Vseeno pa smo ljudje krvavi pod kožo, tudi za vsakim sistemom vedno stoji človek in napake so del vsakdana. VSekakor napak nikoli ne bom prikrivala, ker verjamem v anglešli rek: “honesty is the best policy”.

Ko te bo kaj zanimalo, ko boš imela kakršnokoli težavo, se bom vedno potrudila, da se ti posvetim takoj, ko bo možno. Res je, da to kdaj mogoče ne bo že prvo minuto, vsekakor pa ne boš čakala mojega odgovora 1 cel dan ali še več.

Računaš lahko, da bodo tvoja naročila in nakupi vedno obdelani na pošten način. V primeru nepravilnosti bom vedno popravila svoje napake in poskrbela, da se bo posel kljub morebitnim težavam zaključil z nasmehom na obrazu obeh!

Ko boš sodelovala z mano, ti bom vedno prisluhnila. Naj bo to le preko spleta, ko boš nakupovala v spletni trgovini, naj bo to osebno, vedno se mi lahko izpoveš, poveš, kaj te je mogoče zmotilo, kaj bi si ti želela. Tudi, če se ti nekaj zdi nemogoče (npr. dodaten popust), je z odprto komunikacijo in spoštljivim odnosom možno vse. Pri svojem poslovanju se ne držim ustaljene politike na trgu, ki se je izkazala za nedelujočo. Ne držim se mehansko prvil in se ne peham za vsak €. Bolj pomembno mi je, da se bova srečali čez 20 let in še vedno boš lahko rekla, da je bilo sodelovanje z mano zelo pozitivna izkušnja.