Partnerski projekti

Blagovna znamka je posvečena razvajanju žensk, ki praznujejo ali se odpravljajo na svečano prireditev, kjer želijo biti popolne, izstopati, pokazati svojo ženstvenost. 

Da bi to lahko dosegla se ves čas vključujem v nove projekte, razvijam to in svoje druge blagovne znamke. Skupaj želim tvoriti celoto, ki bo vsako žensko popeljala do tega, da bo navzven tako lepa, kot je navznoter. 

Trenutno z različnimi partnerji pripravljam kar nekaj projektov, nekaj na področju svečanega videza za vse ženske, nekaj na področju trga porok in vse to hkrati združujem še z mojo drugo strastjo v življenju – izdelavo spletnih strani, aplikacij, …

Tukaj bodo vedno objavljeni projekti, s katerimi se trenutno ukvarjam. Če se prepoznaš, da bi kakorkoli lahko pri mojih projektih prispevala (in eventuelno kasneje tudi zaslužila iz tega), mi le piši preko spodnjega obrazca. 

Dogovorili se bova za osebni sestanek in se pogovorili o možnostih sodelovanja. 

Je pa le ena omejitev, zaradi katere lahko imam še kdaj težave, a mi ni mar. Sem strastna zagovornica ženskega podjetništva, naše emancipacije in na sploh našega razvoja izven okvirov družine (otroci, mož, hiša). Sem ženska, ki ne verjame, da bi se morali držati ustaljenih vlog glede na spol. Moj mož doma enako pospravlja in skrbi za otroke kot jaz, mogoče še bolj, saj sem jaz ogromno časa vpeta v poslovanje podjetja in svoj razvoj. Prosti čas pa potem raje preživim nasmejana, zadovoljna, skupaj s svojimi otroki, časa za vse ostalo pač zmanjka (in zato se nič ne stresiram). 

No iz vseh zgoraj napisanih razlogov sem se odločila sodelovati izključno z ženskami. Tako, kot so ženskam namenjeni moji izdelki in storitve, je prav, da te izdelke prodajamo in izvajamo storitve le ženske.

Aktualni projekti

Spletne strani za dogodke in event-organizator

V sodelovanju s podjetjem Intelectum, izdelujemo predstavitvene spletne strani za dogodke, usmerjamo pa se predvsem v poročne spletne strani. Projekt bo dokončno zaživel nekje do jeseni 2021. Več o tem boš lahko spremljala na spletni strani blagovne znamke Skoraj poročena, ki je krovna blagovna znamka poročnih spletnih strani. 

Projekt bomo v naslednjih 2 letih nadgradili še z dovršeno aplikacijo za organizacijo poroke, ki jo bomo kasneje tudi razširili na organizacijo vseh dogodkov.  

Direktorij ponudnikov storitev za dogodke

V letu 2022 se bomo pospešeno lotili tudi izdelave platforme, kjer bodo prisotni le podjetniki, ki ponujajo storitve za dogodke, tako poroke kot vse ostale (npr. cateringi, dekoraterji, izposoja limuzin, …). Osredotočili se bomo izključno na manjše podjetnike, ki si sicer vključitve na tovrstno platformno ne morejo privoščiti, zato ne bo fiksne članarine ampak zgolj minimalna provizija na naročila, ki se sprovedejo preko platforme. 

To bo super priložnost za mlade podjetnike, ki jim vsak spletni zapis pomaga, da so bolj vidni pred svojimi potencialnimi strankami. 

Kozmetična linija izdelkov v spletni trgovini

V začetku leta 2021 bom v spletno trgovino vključila tudi kozmetično linijo, ki bo usmerjena le v svečan videz žensk. Tukaj bo torej ženska dobila ličila, serume za instant poživitev kože, ipd. Sledi novostim v ponudbi tukaj.

Linija svečanih oblek v spletni trgovini in v fizičnem salonu

V letu 2021, predvidoma z začetkom sezone maturantskih plesov, bom v ponudbo vključila tudi linijo svečanih oblek, vendar le, če se situacija z zapiranjem dogodkov in podjetij umiri. Sicer bom projekt prestavila za nedoločen čas, do takrat, ko bo bolje.